Volt nalatok olyan kozepsuliba,hogy a matek tanar nem tudott megoldani egy feladatot vagy egy kerdesre nem tudta a valaszt es “majd utana nez”?
Középiskolában nem. A matek tanárom már így a nyugdíjhoz közeledve nagyon vágja a matekot. Mégis csak 40 éve tanítja ugyanazt :)
De általános iskolában volt egy olyan matek tanárom, aki sík hülye volt a matekhoz. Mindig csak az alap feladatokat dolgoztuk ki, bonyolultabba nem mentünk bele. Amelyik anyagrészt nem tudta, átugortuk (20 oldal volt). Akiket ő tanított, kielncedikben vagy megbuktak, vagy nagy nehézséggel indítottak. (Nekem is nagyon nehéz volt, mára már belejöttem)
"most nyertem felvetelt matek-fizika tanarira(nappali).. es hat ha esetleg nem fogok tudni valami az oran, az sokszor “szegyen” helyzetet general"
Akkor vedd komolyan a következő 5-6 évet, és akkor nem lesz ilyen gond, mert ha nem is tudsz majd valamit, azért közben tudni fogod, hogy egy csomó mást viszont tudsz, úgyhogy nem olyan nagyon ciki.
Egy jó tanács: fejleszd a helyesírásod és a nyelvhelyességed, mert az viszont kínos, ha egy bármilyen szakos tanár nem tud legalább alapszinten helyesen írni.
*középsuliban
*matektanár
*utánanéz
*szégyenhelyzetet
Plusz a központozások.
Volt és egyáltalán nem ciki.
A tanár is ember és nálunk kifejezetten szerette a tanár ha a diák egy olyan okos kérdést tudott feltenni hogy még az őt is megfogta.
Kövi órára mindig hozta a választ.
Nálunk inkább az volt a necces mikor a tanár nem vágta egyből hogy a tanuló direkt értetlenkedik hogy húzza az időt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!