Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Volt nalatok olyan kozepsuliba...

Volt nalatok olyan kozepsuliba,hogy a matek tanar nem tudott megoldani egy feladatot vagy egy kerdesre nem tudta a valaszt es “majd utana nez”?

Figyelt kérdés
aug. 30. 17:57
 1/9 anonim válasza:
100%

Középiskolában nem. A matek tanárom már így a nyugdíjhoz közeledve nagyon vágja a matekot. Mégis csak 40 éve tanítja ugyanazt :)

De általános iskolában volt egy olyan matek tanárom, aki sík hülye volt a matekhoz. Mindig csak az alap feladatokat dolgoztuk ki, bonyolultabba nem mentünk bele. Amelyik anyagrészt nem tudta, átugortuk (20 oldal volt). Akiket ő tanított, kielncedikben vagy megbuktak, vagy nagy nehézséggel indítottak. (Nekem is nagyon nehéz volt, mára már belejöttem)

aug. 30. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Általánosban matek versenyre készültem (most már én sem tudom, miért, mára már egyáltalán nem vágom a matekot :D), és a tanárral dolgoztuk ki a mintafeladatokat. Az egyiket sehogy sem tudta megcsinálni, úgy kiakadt a végére, hogy ott elkezdett nekem káromkodni. :D
aug. 30. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet olyan, hogy nem tud egy dolgot. Nem lehet mindent tudni, és nem is ettől lesz valaki jó tanár.
aug. 30. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
En is ezt gondolom, hogy nem feltetlenul rossz tanar az,ha egy adott feladatot nem tud azonnal megoldani vagy esetleg egy komplexebb matematikai problemara nem tud kapasbol megoldast!
aug. 30. 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:
En amugy ettol felek, most nyertem felvetelt matek-fizika tanarira(nappali).. es hat ha esetleg nem fogok tudni valami az oran, az sokszor “szegyen” helyzetet general
aug. 30. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, az órákra fel fogsz készülni. Ha - teszemazt - trigonometria a téma, akkor előre átnézed a feladatokat, a felmerülő kérdéseket is próbálod előre összeszedni, kicsi az esélye, hogy ne tudj valamit. Ha meg mégis, akkor nem kell kamuzni, mert a diákok úgyis észreveszik. "ezt most hirtelen nem tudom, utánanézek és akinek van kedve, szintén nézzen utána, jövő órán kisötös/piros pont/pacsi annak, aki megoldja a problémát".
aug. 30. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

"most nyertem felvetelt matek-fizika tanarira(nappali).. es hat ha esetleg nem fogok tudni valami az oran, az sokszor “szegyen” helyzetet general"

Akkor vedd komolyan a következő 5-6 évet, és akkor nem lesz ilyen gond, mert ha nem is tudsz majd valamit, azért közben tudni fogod, hogy egy csomó mást viszont tudsz, úgyhogy nem olyan nagyon ciki.

aug. 30. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó tanács: fejleszd a helyesírásod és a nyelvhelyességed, mert az viszont kínos, ha egy bármilyen szakos tanár nem tud legalább alapszinten helyesen írni.

*középsuliban

*matektanár

*utánanéz

*szégyenhelyzetet

Plusz a központozások.

szept. 1. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Volt és egyáltalán nem ciki.

A tanár is ember és nálunk kifejezetten szerette a tanár ha a diák egy olyan okos kérdést tudott feltenni hogy még az őt is megfogta.

Kövi órára mindig hozta a választ.

Nálunk inkább az volt a necces mikor a tanár nem vágta egyből hogy a tanuló direkt értetlenkedik hogy húzza az időt.

szept. 8. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!