Nemrudom kérdése:
17 éves vagyok most megyek 11.be technikumba járok de a szakma egyáltalán nem érdekel már vagy 9. Óta ragozom a szüleimnek és szeretnék végre át menni egy gimnáziumba lehetséges ? Mármint 4 5 az átlagon csak én sose tanultam németet
Figyelt kérdés
aug. 29. 21:58
1/5 anonim válasza:
A technikumban más tárgyakat tanulsz, mint gimnáziumban. Osztályozó vizsgáznod kéne. Viszont a jobb gimik nem biztos, hogy hajlandóak bajlódni veled. Inkább azt mondják, hogy nem vesznek át helyhiány miatt. Gyengébb gimikben talán van esélyed.
2/5 anonim válasza:
Gimi után mi a terved? Mert itt is le tudsz elvileg érettségizni, és ugyanúgy mehetsz tovább. Sajnos tényleg esélyes, hogy nem fognak így felvenni. Amúgy miért gond a német? A legtöbb gimiben van angol is.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy nemtudom de annyit tudok hogy ez egyáltalán nem érdekel és az a baj hogy két tannyelvű az összes gimi a körünkben
aug. 30. 00:13
4/5 anonim válasza:
Felhívjátok a közeledben lévő összes gimit és érdeklődtök az átvételed feltételeiről.
Ha nemnjön össze akkor meg elmehetsz esti gimibe is. Viszont itt nem a legmagasabb a szint.
5/5 anonim válasza:
Nem igazán lehet sajnos. Max 2 éves érettségi felkészítőre. Én is át szerettem volna menni ugyanígy, csak le kellett volna vizsgázni 2 évnyi kémiából, bioszból, fizikából, énekből, rajzból, aminek a követelménye külön-külön felért volna mindenből egy középszintű érettségivel, úgyhogy inkább hagytam. És második nyelvet se tudsz úgy megtanulni a nulláról mondjuk egy félév alatt, mint egy olyan, aki 9.óta tanulja, mert abból is lesz osztályozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!