A pécsi bölcsészkar mennyire színvonalas?
Figyelt kérdés
Jövőre felvételizem és eddig a PTE BTK-t szemeltem ki magamnak. Mennyire színvonalas? Jó ott az oktatás?aug. 29. 11:13
1/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen szak. Neolatin nyelvek szak nagyon nívós és a romológia is.
2/4 anonim válasza:
Engedd el.... BTK,és TTK egy campuson van, nulla az egész, full idióta oktatási igazgatósággal.. Matek-töri szakos vagyok,és agyhalott az összes tanár
3/4 anonim válasza:
A kettes hazudik! Én BTK-n végeztem pécsett, 1-esnek teljesen igaza van, a nyelvi szakok nagyon magas színvonalúak, az olasz pl. a pécsi egyetemen a legnívósabb. A TTK és a pszichológia tényleg nem a legjobb pécsett.
4/4 anonim válasza:
3. Nem hazudik a 2-es, az meg, hogy a BTK-ra jársz, tág fogalom. Egy kommunikáció média, szociológia, vagy urambocsá', egy szociális munka tényleg nem olyan durva, de bizony egy töri tanári a PTE-n igencsak szívatós, ahogy az összes TTK-s szak is. Töri-föci is egy nagy katasztrófa. Én fontolgatom erősen, hogy átmegyek egy másik intézménybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!