Pumped_Gabo kérdése:
Esti tagozatra milyen formák jártak nálatok?
Figyelt kérdés
erdekel nektek milyen tapasztalataitok voltak az estivel, az estiben milyen az elet, illetve van e velemenyetek egyes helyekről budapesten. láttam hogy voltak ilyenek hogy 70 éves bácsi volt az osztálytárs, engem érdekelnének az ilyenek is pl, mivel 18 évesen megyek valamelyikbe és azért érdekel hogy mennyi a korombeliaug. 28. 19:12
1/2 anonim válasza:
Totál változó. 17-től 99-ig akárhány évesek előfordulhatnak. Az én osztályomba speciel sok fiatalabb ( huszonéves) járt, 1-2 ember volt csak, aki 40+os volt. Estin nagyon nincs közösségépítés, sem külön programok, általában dolgozó
emberek járnak oda, akik munka után örülnek, hogy élnek, és csak kell nekik egy érettségi, jellemzően a munkahely megtartása miatt. Ettől függetlenül lehet ugyanúgy barátkozni, mint máshol, biztos lesz 1-2 ember, akivel kijössz. A színvonal általában alacsony, a legtöbbeknek nem a négyes-ötös érettségi a cél, de ha tudsz és akarsz tanulni magadtól, akkor semmi akadálya a jó eredményeknek, még emelten sem, csak erre magadnak kell készülnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!