Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A BME-n Bevezetés a fizikába...

A BME-n Bevezetés a fizikába tényleg szivatás? Elméletileg ajánlja az egyetem azoknak, aki nem jártak faktra ill. nem érettségiztek fizikából. Egy ismerős azt állítja, hogy nagyon nehéz... De nem az lenne a cél, hogy felzátkóztasson?

Figyelt kérdés

#BME #Bevezetés a fizikába
aug. 27. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten nehéz és nem kötelező teljesíteni ha jól emlékszem, csak felvenni kötelező ha a 0. Zh-n rosszul teljesítesz talán.

Mindegy én úgy végeztem el a BME Mérnökinfót, hogy felvettem a fizika bevezetőt, félév végén más tantárgyak miatt elengedtem és nem jártam be, zhra sem és így elbuktam.

Abszolút semmiben nem gátolt az, hogy nem csináltam meg.

Amúgy az anyag érthető volt és amíg bejártam nem nehéz. Csak nem maradt rá időm.

aug. 27. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A gépész karon nincs fizikából 0. zh, csak a gimiben pocsék volt a fizika, nem is érettségiztem belőle, ilyen esetben pedig javasolják a tárgy felvételét. Csak a tankörvezető azt mondta, hogy nagyon nehéz...
aug. 27. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez olyan, mint a VIK-en, akkor ezek a bevezető a... tárgyak általában nehezebbek, mint amibe be akarnak vezetni.
aug. 27. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha márkus tartja akkor igen
aug. 31. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!