Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A telefonokkal most mi lesz?

A telefonokkal most mi lesz?

Figyelt kérdés
Annyi megvan, hogy az iskola köteles beszedni, de, hogy fogják tárolni? Oké, tegyük fel, hogy ezt megoldják szépen és biztonságosan, de mivel különböztetik meg a telefonokat, amikor visszaadják?

aug. 27. 02:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Még maguk az iskolák sem tudják, hogy miként fogják ezt megoldani
aug. 27. 05:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyénileg, azaz iskolánként változik.
aug. 27. 06:25
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Mi nem vesszük el, eddig sem okozott gondot,n hogy hozták az iskolába. De ez egy "elitnek" mondott gimnázium, értelmes diákokkal.
aug. 27. 07:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Felnőttképzés 13.osztályra is vonatkozik, érettségi után? Ezt tudja esetleg valaki?
aug. 27. 12:02
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Bírjatok már ki 8 rohadt órát teló nélkül. A munkahelyen sem lehet nyomogatni. Remélem olyan orvos fog titeket műteni, aki közben Facebook-ozik.
aug. 27. 15:27
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 nekem nincs azzal bajom, hogy beszedik, soha nem telefonoztam titokban az órán. Számomra az az érthetetlen, hogy ezt, hogy fogják megoldani egyes iskolák. Nem egy kréta értékű dologról van szó, egy telefon jócskán kerülhet 100.000+ba. Az iskola nem tud ekkora összegekért felelősséget vállalni egyik napról a másikra.
aug. 28. 04:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Most, hogy felmentették a Madách Imre Gimnázium igazgatóját az iskolák igyekeznek majd megfelelni Pintér Sanyinak. El kell venni a telefont, mert különben az igazgatókat felmentik/kirúgják. Szerintem az iskolai igazgatók nem tudják, hogy miként fogják például egy 700 fős gimnázium telfonjainak jogszerű kezelését megoldani. Én tanárként nem vállalnám fel, hogy 25 diák 2-300 ezeres telefonját (ez már több milliós tétel) reggel elvegyem és a nap végén meg visszaadnám. Nincs se zárható szekrény és az esetleges sérülésekért nem vállalom a felelőséget. Viszont ha nem akarom elveszteni az állásomat akkor azt kell csinálnom amit az igazgató, a tankerületi igazgató és a Belügyminisztérium megkövetel. Tök mindegy, hogy egyetértek vagy sem.

Szerény véleményem szerint ez a rendelet nem betartható. Inkább arra jó ez, hogy azon igazgatókat akik nem szimpatikusak az aktuális politikai rendszernek azokat erre hivatkozva ki lehet rúgni.

Nagy kíváncsina várom a szeptembert, hogy mi lesz ebből.

aug. 29. 21:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem is csak a tárolás, amikor végez egyszerre kb. 90 gyerek, hogy adják mindnek vissza? Van, akinek, pl.: megy a busza és nem éri el akkor ha ott kell várnia.
aug. 30. 01:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A rendelet szerint nem csak a telefonokat, hanem az okosórákat, tableteket és a telefonokat is le kell adni.
aug. 30. 11:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Rudok róla, hogy minden hang, videó rögzítésére és internethez csatlakozó tárgyat lekell, csakhogy én ezek közül egyedül telefont használok (meg úgy unblock a diákok, leszámítva néh az okosórát.)
aug. 31. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!