Sote levelező hogy kivitelezhető?
Szia! A levelező szakok erre lettek kitalálva, ahol több száz ember tanul országszerte munka mellett, ami azt jelenti, hogy kivitelezhető. Sok egyetem úgy oldja meg hogy minden héten csak pénteken vagy szombaton kell bemenni. Én is így végeztem el 2 szakot, az egyik egy alapképzés volt a másik pedig egy osztatlan képzés. Érdemes lenne olyan egyetemeket nézni, ami ezt teszi lehetővé. Vagy pedig esetleg a szabadságokat beáldozod erre, ami fájdalmasan hangzik, de azt gondolom, hogy a célod az tud adni olyan motivációt, ami ezt elő tudja segíteni.
Diakmunkara amúgy sem tudnál menni, mert habár diákigazolvany jár a levelező melle, de jogviszonigazolas nem. Esetleg még a nappalis szakon lenne érdemes elgondolkozni és tényleg diákmunkázni pl call centerben -meglepodnél mennyire jó a fizetes és szerintem egy heti 25 óra teljesíthető vagy akar több is. Én volt, hogy suliban voltam 8-16 között, amikor nem levelezős voltam, 17-22ben dolgoztam minden hétközben, valamint hétvégén is 2*8 órát. Sok lemondás és áldozat volt benne, de megérte
diákigazolvany jár a levelező melle, de jogviszonigazolas nem
Néha meglepődök, milyen ostobaságokat vagytok képesek leírni... Pont úgy kérhet jogviszonyigazolást a levelezős is, csak éppen fel van rajta tüntetve, hogy levelezőn tanul.
De a probléma, hogy nem hétvégente van meg pénteken az oktatás, hanem havi egy full hét, ez itt a lényeg.
Redditen írták, hogy tanulmányi szerződést lehet kötni laborban való dolgozáshoz levelezőn, de az nekem a diákmunka kategória amivel kétlem, hogy kijön a havi bérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!