Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért növelik még tovább a...

Miért növelik még tovább a pedagógusok bérét, holott tavaszi nyári őszi és téli szüneteik vannak, és ünnepnapokon se kell dolgozzanak?

Figyelt kérdés
A páron óvónő napi 6órát dolgozik, 8órában van bejelentve, elvileg ez mindenhol így van. Dupla annyi szabadságot vehet ki mint én, és pályakezdő. Egyfolytában otthon lehet, és még a fizetésüket is növeli tovább a kormány. Én napi 13órát dolgozok, összevissza hol hajnal 2kor hol éjszakában, és majdnem ugyanannyit keres mint én aki több száz emberért életéért felelek mint sofőr. Hol van ebben igazság? Miért emelik a fizetésüket amikor egy nyaralás az életük. Nem azt mondom, hogy én vagyok alul fizetve, de mások szalagmunkával, meg kétkezi munkával fele annyit keresnek, ezeknek meg nagy arcuk is van, és szabadok is. A gyerekek és az én életemet is tönkre tették, mert nem nyaltam be nekik. Miért emelik a bérüket megint?

aug. 23. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Párod tudja, hogy így beszélsz róla? Te utolsó legalja féreg.
aug. 23. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Ez azért nem teljesen így van, hogy egész évben hawaii.

Vigyáztál már egyszerre 20-25 2,5-7 éves gyerekre? Tanítottál nekik éneket, mondókát, választottál szét veszekedőket, fogtál az öledben egyszerre 3-4 síró kisgyereket, mert kánonban sírnak az anyukájuk után.

Emellett foglalkozásokat tartanak, adminisztrálnak, kapcsolatot kell tartani a szülőkkel. Szünetekben is van ügyelet a legtöbb óvódában mert ugye nem minden szülőnek van szabadsága, hogy a gyerekkel minden szünetet otthon tölthessen.

Emellett az óvónőn felelősség is van.

Neki figyelni kell, hogy a gluténérzékeny gyerek a számára készült ebédet kapja meg, a laktózérzékeny ne tehéntejből készült joghurtot kapjon.

Szóval azért ő kicsit többet csinál, mint azt te gondolod. Mert lehet, hogy amíg te a Balatonnál fekszel a homokban ő épp a nyári ügyeletben törölgeti a könnyeket és puszilgatja a bibiket a gyerekeken.

aug. 23. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ritka ostoba, korlátolt, közönséges, irigy barom vagy. Erre nem lehet mást mondani, már ne is haragudj.

Pont hogy még több fizetés járna a pedagógusoknak. Szégyen, hogy most keresnek kb. annyit, mint egy gyári melós, akiknek többsége nem tanult évekig egyetemen. Nem fele annyit keresenek, hanem szinte ugyanannyit. A szabadság kérdését pedig hagyjuk, úgysem fognád fel hogy működik

aug. 23. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami az egész éves nyaralást illeti, próbálj meg legalább tíz gyerekkel foglalkozni napi 6-9 órában. Aki csak dugni tud és megcsinálni a gyereket, annak szokott ilyen nagy pofája lenni. Aki semmit nem segít a feleségének. Egy hetet ha kipróbálnám, nyüszítve rohannál vissza a munkádhoz.
aug. 23. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj pedagógusnak, ha ennyire irigy vagy rájuk.
aug. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!