Elmarad az Őszi Szünet, vélemények?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról hogy, elmarad az Őszi Szünet? Akik terveztek elutazni ( Pl.: Én ) mit gondoltok? tanárok ti mit gondoltok?2022. szept. 29. 14:37
1/10 anonim válasza:
A nyári szünetnek kéne elmaradnia, akkor kéne iskolába járni. Akkor még kevesebbet kéne fűteni. Szégyen ez az egész.
2/10 anonim válasza:
Felnőttképzésre járok, így tolódni fog az ágazati vizsga, de nem érdekel. A téli így hosszabb lesz, legalább lesz idő kipihenni az egész évet, úgyis nagyon hosszú, fárasztó, fájdalmas évem van.
Meg nekem ettől dolgozni ugyanúgy be kell majd mennem persze.
3/10 anonim válasza:
Ez van, de legalább hosszabb lesz a téli szünet.
4/10 anonim válasza:
Egyetemista vagyok, nincs őszi szünetem. De gimisként örültem volna egy ilyen hosszabb téli szünetnek.
5/10 anonim válasza:
3 napról van szó (+ugye le kell dolgozni emiatt a 31-ét, de az 15-én lesz, tehát a szünetre nincs kihatással), szerintem több értelme van, hogy a téli lesz hosszabb. Számomra nyomasztó, hogy minden évben csak egy nap van újév után, ami még igazából azzal telik, hogy délben kelek fel, mert még nem állt vissza a bioritmusom a szilveszteri éjjel után.
6/10 anonim válasza:
Lehetett sejteni, minek utazást tervezni oda. Egyáltalán szottyos október végén már miért nem tud mindenki elülni a fenekén az állandó kódorgás helyett, miért nem volt rá elég a nyári 11 hét?
7/10 anonim válasza:
Alapból nem szokott az őszi szünet hosszú lenni. Szerintem 18 fok középsulikban sokkal rosszabb lesz
8/10 anonim válasza:
Plusz 1 napot már biztosan ráhúztok júniusban, benne van a Közlönyben.
9/10 A kérdező kommentje:
#6 Nem kell irigynek lenni😒
2022. szept. 30. 21:33
10/10 anonim válasza:
Államilag nem jelölik ki.
Minden iskola igazgató maga gazdálkodhatja ki.
Eddig is így volt.
A halottak napja, mindenszentek munkaszünet, hogy mindenki meg tudjon emlékezni a halottairól.
Ha ez hétköznapra esik, s közben lenne munkanap, előtte szombaton ledolgozzuk. Így szokott kijönni, pl a halottak napja, a megadott munkanap, szombat, vasárnap , vagyis 4 -5 nap “őszi szünet”.
Ez most is meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!