Idén biztosan elindul a jogi FOSZK a győri Széchenyi István egyetemen?
Figyelt kérdés
Felvettek a képzésre, viszont hallottam olyat, hogy ez még nem jelent semmit, és az egyetem az utolsó percben is dönthet úgy, hogy nem indítja a képzést. Ez tényleg így van? Van itt olyan aki szintén ezen a szakon kezd? Azért is kérdezem, mert ugye megkaptam mindent, ami kezdéshez szükséges, vagyis a besorolási határozat, neptun kód, sőt hallgatói kártyát is csináltattam már. Köszönöm előre is a válaszokat!aug. 18. 01:31
1/2 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy nem tudod megmutatni, honnan van az infó...
2/2 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömtől, és oké, lehet, hogy pletyka, viszont én biztosra szeretnék menni, mégha emiatt paranoiásnak is gondolnak.
aug. 18. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!