Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen hogyan lenne érdemes...

Egyetemen hogyan lenne érdemes a tesit felvenni?

Figyelt kérdés
Lesz 4 fajta tesim (úszás, labdajátékok, erőnlét, futás). Szerintetek hogyan érdemes felvenni? Valaki azt mondja hogy első félévben ne vegyünk fel tesit mert épp elég bajunk lesz a félévben, más pedig azt mondja minél hamarabb tudjuk le.
aug. 16. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a mintatantervet, ott melyik félévre javasolja?

Pl: Nekünk első félévre javasolta, a többi félévben mindenkinek ütközött 1 kötelező tárgyával (levelező) szóval eléggé érdekes volt

aug. 16. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:

nekem úgymond az egyetem felvette (kaptam róla emailt és neptunban is), de neptunban órarendben nincsen benne és a felvett tárgyak között vannak "kurzus nincs felvéve" felirattal.

a mintatantervben úgy szerepel mint kötelező törzsanyag, de nincsen megadva melyik félévre ajánlott.

aug. 16. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Minel hamarabb tudd le a tesit. Kesobb mar macera
aug. 16. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:

ha pl egy félévben 2 tesit letudok az jó lenne?

pl mostani félévben labdajátékok + futás, a köviben meg úszás+erőnlét? vagy valahogy így?

aug. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!