Érdemes lenne 36 kredit értékben felvennem órákat egyetemen?
Sziasztok!
Első szemeszterben 34 kreditet teljesítettem. 14 tantárgyam volt, köztük 0 kredites testnevelés is, ez hibrid oktatásban valósult meg, hétfőtől péntekig mentem, utána még két-három műszakot vállaltam gyárban diákmunkán és eléggé kiégettem magamat vele.
Most kezdődött meg a kedvezményes kurzusfelvétel és a kötelező kreditszámom 28 10 órára. Mivel teljesen online kezdjük a félévet, nem tudom, hogy az első félévhez hasonlóan 34 kreditet vegyek-e fel, vagy mivel dolgozni úgysem tudok elmenni, próbálkozzam meg a 36-tal? Így most szintén 14 órám lenne a héten, demokratikusabban, hétfőtől csütörtökig elosztva. (Szombatonként német nyelvtanfolyamra mennék.)
Ne haragudjatok, hogy ekkora katyvaszt írtam, de mivel nálunk abszolút hiányoztak az ismerkedős események, nem tudtam a kreditrendszerrel kapcsolatban kérdezni senkitől, a neten pedig nem találtam értékelhető anyagot osztatlan 2 szakos tanárisokkal kapcsolatban. Lehetséges lenne, hogy még ártanék is vele magamnak, vagy fizetnem kellene, ha 34+36 kreditem lenne a két félévemre?
Szia!
Köszönöm szépen! Pedig azt olvastam ilyen eduline szerű oldalon, hogy évente átlag 69-et kellene teljesíteni... Mekkora fejetlenség, istenem.🤷♀️😅
Kedves #3!
Én 2 szakos osztatlan tanárin vagyok sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!