Ha szeptemberben is végig 40-43 fok lesz, márpedig elorejelzesek szerint október végeig ilyen hőség lesz, van rá esély, hogy csúszik majd az iskolakezdés?
Figyelt kérdés
aug. 13. 14:24
1/7 anonim válasza:
Mégis milyen előrejelzés szerint lesz ez? Most sincs ennyire meleg.
2/7 anonim válasza:
Az aktuális előrejelzés szerint szeptember 1.-én Budapesten 27 fok, elszórtan zivatar lesz. Ennél több van június második hetén általában, semmi sem indokolja az iskolakezdés elhalasztását. Persze az ilyen hosszú távú előrejelzés pontatlan, még bármi lehet, de jelenlegi állás szerint nem fogsz megsülni a padban.
3/7 anonim válasza:
Kérek egy forrást, ami igazolja az állításod...
Pontos megjelölést kérek, ahol már most 2,5 hónapra előre jeleznek.
Ennek híján nem tudom hitelesnek tekinteni a forrásod, így nem tudom komolyan venni a kérdésed.
4/7 anonim válasza:
Nyugaton is nagyon meleg van,még sem csúszik,-elkezdődött a suli.
5/7 anonim válasza:
December 12 és 18 között 25 fok lesz és heves északi szél. Ezért arra a hétre mindenkit elküldenek szörfözni a Balatonra. Én előre szóltam, foglaljatok szállást O:)
7/7 anonim válasza:
Magyarországon nem lesz szeptemberben 40-43 fok. Rákerestem Kairó időjárására. A következő két hétben 35-38 fokos hőmérséklet lesz ott.
Tetszik vagy sem szeptember 2-án menned kell suliba. Ha annyira nem bírod és nem vagy tanköteles akkor ne szenvedj!😜 Ráadásul a telefonodat is elveszik napközben.
A kovid alatt volt olyan tervezett, hogy a rémhírterjesztésért bűntetés jár.😆
Én az hallottam, hogy minden valótlan kérdést kiró felhasználót szeptember másodikán megküldenek egy matematika ismétlődolgozattal.🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!