Csinált valaki itt már ilyet?
Egyetemen belül szeretnék szakot váltani.
Neptunon leadtam a kérvényt, de félek nem javítják ki időben illetve, hogy nem-e kell más is leadni?.
Mert fura se érettségit, se személyes adatokat nem kértek.
Eléggé fo*ok, mert pénteken már tárgyfelvétel van...
Gondolom akkor hagyhatom is azt a fenébe.
Július 26.án leadtam már...
Megérte vajon ezt a sok stresszt?
Turizmus vendéglátásról mennék át nemzetközi gazdálkodásra.
Ti is úgy látjátok, hogy ez sokkal jobb szak?
A mestert fix máshol végzem el, mert egyszerűen vicc az egész.
Pl. ha önköltségesre vesznek át, akkor azt még akár aug 25.én is megtehetik, viszonr aug 23.ig be kell fizetni a tandíjat.
Logikus nagyon. Létezhet, hogy ezek miatt csúszik valaki egy évet, mert túl sokáig javítanak neki egy ilyet és kicsúszik így más kötelező határidőből?
De ez félelmetes.
1 hónappal előtte adtam le a kérvényt.
Ez teljes mértékben nem az én hibám lenne.
Meg az az érdekes, hogy augusztus 25ig le lehet adni a szakváltási kérvényt, szóval ennek semmi értelme.
Sajnos ezzel nem értek egyet.
Azért van valaminek határideje, hogy ha addig azt a dolgot megcsinálod, akkor biztos lehetsz egy döntésben.
Nem az történt, hogy kicsúsztam a határidőből, nagyon is benne voltam.
Jó, akkor nem értesz egyet. És akkor mi van? Akkor úgy fog forogni a világ, ahogyan te szeretnéd?
"ha önköltségesre vesznek át, akkor azt még akár aug 25.én is megtehetik, viszonr aug 23.ig be kell fizetni a tandíjat"
Annyit még megtehetsz, hogy aug. 23-ig becsengeted a pénzt akkor is, ha csak később (ha egyáltalán) kapsz választ - aztán majd ha nemleges a válasz, legfeljebb futsz a pénzed után. Ez menni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!