Nyíregyházi egyetem, tesi felmentés?
A tanulmányi osztálynak írj e-mailt, mellékelve az orvosi papírokat!
Én, itt, nem írok neked felmentést.
Biztos, hogy el tudod intézni, hogy megkapd a felmentést. Én is Nyíregyházán vagyok egyetemen, csak én nem a nyiregyi egyetemen, hanem mellette a debreceni egyetem etk részén és nekünk első évben az első tesi óra alkalmával volt egy megbeszélőnk a testnevelő oktatóval aztán ott akinek volt kínja baja az tudta jelezni.
Érdemes lehet magaddal vinni a papírokat, hátha ott is lesz ilyen megbeszélés.
Picit off, de hatalmas volt élőben látni/hallani.
Neves egyetem beíratkozása. A tornateremben asztalok, ahol körbe kellett menni, és sorban intézni ott a dolgokat, pl. a könyvtári asztalnál a könyvtári regisztrációt, a gyakorlatis asztalnál átvenni a felszerelés listát, a másik asztalnál a védőfelszereléseket, és így tovább. Na ott volt a tesis asztal, ahol a tesi rendet mondták el, és ott kérték a felmentő papírokat is. Sorra került egy láthatóan idősebb nő, mint később kiderült 50 éves, de 40-nek sem kinéző, 2. vagy 3. diplomáját szerző valaki. Mondja a tesis fickónak, hogy ő nem fog járni, mert sportol más helyeken, majd felsorolt pár sportot, amiket csinál, ilyen aerobick, úszás, kick box, futás,.... Erre a tanár közli, hogy ez nem így megy, kell igazolás. Mire a nő, szó nélkül, teljes nyugalommal, ott a tömeg előtt, levette a felsőjét, és villantott egy olyan testet, olyan kockás hasat, meg karokat, meg hátizmokat, mint valami fittmodel. Majd felöltözött, és tovább sétált. Nem is jött soha tesire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!