Bemehetek az egyetemi órákra úgy, hogy nem vagyok az iskola tanulója?
Figyelt kérdés
aug. 8. 03:04
11/15 anonim válasza:
Nálunk a campusra se léphet be akárki, úgyhogy nem 😵💫
12/15 anonim válasza:
SZTE-n tuti bemehetsz a szabadon választhatókra, amik a Bölcsészettudományi Karon vannak.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem nqgYon engednek így be senkit
14/15 anonim válasza:
Mindig azon filóztam, amikor egyetemista voltam, hogy miért nem járnak be mások is, hiszen tök érdekes előadások vannak mindenféle időpontokban, és akkor még a kutya se nézte, hogy ki jött-ment az épületből ki-be...
Hol lehet utánanézni külsősöknek, hogy mikor, hol, milyen előadás nyilvános?
15/15 anonim válasza:
14 vannak orarendek, amik nyilvanosak. Peldaul Szegeden a a BTK-n az osztatlan tanarisoke. Fent van melyik terem, melyik tanár. Mondjuk ott max 15 fős csoportok vannak, van, amin csak 1 ember, ott jobban feltűnik, ha sokan vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!