Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt olyan személy aki...

Van itt olyan személy aki egyéni tanrenden volt az egyetemen, amiatt mert dolgoznia kellett?

Figyelt kérdés
aug. 5. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Általában meg van határozva hány félév egyéni tanrend lehetséges. Nekem volt, de csak 1 félév, nálunk összesen 2 félévet adnak.
aug. 5. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk munkavégzésre nem adnak. De minden egyetemen a dokumentumok között megtalálod, hogy milyen esetben kérhetsz egyéni tanrendet.
aug. 5. 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
a munka minden, de nem rendkívüli körülmény. Nappalin azért nem adnak munkavégzés miatt, mert ott a levelező, menj arra. LEvelezőn pedig azért nem, mert ott eleve minimális a megjelenési kötelezettség.
aug. 5. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk senkinek sem adtak munkára rendkívülit. Azt csak sportoló meg kisgyerekes anyuka kapott.
aug. 5. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk még gyerek miatt sem adnak.
aug. 5. 17:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Tavaly év elején kérdeztem rá a to-n, hogy van e egyéni tanrend, és a to-s nőce első kérdése az volt hogy "miért dolgozni kezd?" Tanárokat is megkérdeztem volt aki aztmondta hogy lehet indok az hogy dolgozom.
aug. 6. 07:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó. TEhát kb tudod, hogy nálatok lehet. Akkor mi a kérdés? Pláne úgy, hogy egy nyamvadt intézményt nem írsz a kérdésbe, és kapsz egy rakás irreleváns választ emiatt...
aug. 6. 07:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó hely lehet, ahol levelezőn mindenki egyéni tanrendes, mert mndenki dolgozik :D
aug. 6. 07:13
 9/9 A kérdező kommentje:
7es, Rippl Rónai Művészeti Intézet
aug. 6. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!