Atmehetek potvizsgan?

Figyelt kérdés

3 targybol buktam 9 osztalyban

Matek

Tori

Nemet

Matekbol tanarom van, 5 tetelbol legalabb 3 kene hogy atmenjek

Torit egyedul tanulom de nem nagyon ertem , az kerdojel

Nemetbol kb semmit nem tudok viszont a szobeli reszt megtanultam es a masik kerdes az lenne hogyha a szobelin atmegyek akkor az egesz targybol is.

Toribol 3 tetel megy

Kettes a celom de nem baj ha jobb

aug. 5. 03:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit talán össze kéne kapnod magad...

Matekból a tanári felkészítés bíztató, de azt nem írtad, mennyire megy...

A törin nem nagyon kell érteni semmit; be kell seggelni. Persze, ha átlátod, könnyebben megy, de pont a töri az, aminél azért nem előfeltétel, kiváltképp a 2-eshez

Német: akkor talán el kellene kezdeni tanulni

Elég necces a siker, főleg, hogy ha azt is szem előtt tartjuk, hogy még a nyomás alatt teljesítésre irányuló stresszhatás, amit szintén tudni kell kezelni...

aug. 5. 06:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jah, és mondjuk a sikerhez nem árt, ha hajnali fél 4-kor nem ilyeneken agyalsz, hanem már az alvásod 2. felében vagy...

Ha rossz az életviteled, a tanulás se fog annyira menni.

aug. 5. 06:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Torit egyedul tanulom de nem nagyon ertem , az kerdojel"

Azon mit kell érteni? Meg kell tanulni az eseményeket és az évszámokat és ennyi, semmi absztrakt gondolkozást nem igényel, nem egy kvantummechanika.

aug. 5. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már most 9-ben ilyen nehezen megy akkor hagyd a fenébe inkább, tanulj egy szakmát és csók.

Ha lennél 11-12-es akkor azt mondanám vonszold át magad valahogy az érettségin, de így leszel 30 éves mire odáig eljutsz.

aug. 5. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:

"Kettes a celom de nem baj ha jobb" Ezen kiégtem, merész volt ezt a leíras végére odabigyeszteni Tesókám.

3 tárgy az rengeteg. Ennél többől buknál, automatikus év ismétlés.

Ami necces ebben hogy két nehéz tárgyból is buktál (matek, német) de még augusztus 5.én egyiket sem tudod egy biztos kettesre, még a legkönnyebbet sem (töri)

Másnak épp elég lenne egy tárgyból felkészülni egy kettes szintre a nyár alatt, te pedig hármat is a nyakadba kaptál.

"Matekbol tanarom van, 5 tetelbol legalabb 3 kene hogy atmenjek"

A tanár nem elég, neked is bele kell tenned munkát. Ezt az 5 tétel dolgot nem értem. Nem 5 téma körre gondolsz. Mert az írásbeli ami fixen van az temakörökre van bontva. Mindegyikhez kéne tudni valamit. Legalább a hozzájuk tartozó képleteket.

"Torit egyedul tanulom de nem nagyon ertem , az kerdojel"

Én sem értem hogy a töri hogy nem megy mint az előző válaszolok sem. Az tényleg csak magolás, általában kidolgozni is könnyű a tételeket utána már csak olvasgatni kell. Nem tudom hogy hány van, ha tippelnem kéne minimum 10, az hogy te csak még hármat tudsz elég rizikó. Le vagy maradva. Ez a legegyszerűbb.

" Nemetbol kb semmit nem tudok viszont a szobeli reszt megtanultam es a masik kerdes az lenne hogyha a szobelin atmegyek akkor az egesz targybol is."

Na ez veszélyes. Hogy németből semmit nem tudsz, csak a szóbeli részt. Egy vizsga akkor sikeres ha minden részén eléred a minimum pontot. Hiába lenne ötös a szóbeli, ha az írásbeli nem sikerül akkor az bukás.

Amúgy nem tudom hogy milyen iskolába jársz de a pótvizsga az az esetek többségében írásbeli vagy írasbeli+szóbeli. Én nem hallottam olyanról hogy csak szóbeli van pótvizsgán.

És mind a három tárgyból az egész éves anyagot kérik viszont, ha csak egy nem sikerül akkor év ismétlés.

Szóval ha pl töri az első vizsgád és az nem sikerül (ott helyben megtudod az eredményt) akkor a többire be se menj nem éri meg mert akkor már annak az eredménye nem számít, fix hogy évet ismételsz.

És nem bántásból de lehet jobb is. Ennyiből bukni és még augusztus elején itt tartani.

Kemény egy szitu ez.

Ezért is néztem nagyot az utolsó mondatodnál. Még a kettes is nagyon bizonytalan hogy meglesz és te még erősebb jegyről gondolkozol/remélsz.

Önbizalomból nincs hiány.

Amúgy hogy haladsz? Túl vagy már valamelyik vizsgán? Siker eddig?

aug. 25. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!