Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Óbudai egyetem emelt érettségi...

Óbudai egyetem emelt érettségi 45% alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy neten láttam felvételis csoportban, hogy elvileg az Óbudai egyetem ha nem lett 45%-os az emelt érettségid akkor ad 20 intézményi pontot.

Ez most 2024 ben is igaz?

Az egyetemnek írtam emailt ezzel kapcsolatban, de nem a kérdésemre válaszoltak és kb gyorsan leráztak..

aug. 2. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelműen ott a honlapon, 45% felett ad 50 pontot.
aug. 2. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

"Az egyetemnek írtam emailt ezzel kapcsolatban, de nem a kérdésemre válaszoltak és kb gyorsan leráztak.."

Aki még 45%-ot sem képes elérni érettségin, valamint az értő olvasás is gondot okoz számára (az intézményi pontszámítás pontos menete le van írva a honlapjukon) azt jobb is gyorsan lerázni és nem pazarolni ilyenekre az idejüket.

aug. 2. 15:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Felvételis csoportban rakták ki hogy az intézmény oldalán van kirakva és én is láttam egy táblázatot amin az állt, hogy igen 45% felett 50 pont, de 45% alatt most pontosan nem tudom mennyi százalékig huszon valamennyiig 20 pont jár minden szakra. :) Ennyiből nem értem.
aug. 2. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
De köszönöm a le kezelő válaszokat, természetesen hülye vagyok. :)
aug. 2. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
de akkor mutasd azt a felvételis csoportot.
aug. 2. 16:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Facebookon van az a neve: felvételi 2024-felvi.hu

Itt raktak ki bejegyzést ezzel kapcsolatban kérdezett ott is egy ember.

Ha tudnék képet csatolni akkor meg tenném, a táblázatot is be csatolnám ide.

aug. 2. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
képernyőfotó, feltöltöd valahova és berakod a linket
aug. 2. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Meg barátnőmnek is ugyanazok a végzettségei mint nekem,ugyanoda is jelentkeztünk és neki teljesen máshogy számoltak (ami előnyös neki pont úgy) és ki számoltam nekem is úgy jobb pontjaim lettek volna, ő például megkapta a plussz pontot az emeltért (2x számolták neki) pedig neki se lett 45%.
aug. 2. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, annyit tudunk, ami a honlapon van. Aszerint nem jár. Amíg nem látjuk, mi alapján szeretnéd, nem tudunk segíteni. Én bent vagyok a csoportban, írd meg privátban, mikori poszt, kié, mert én semmi ilyent nem találok ott.
aug. 2. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
62%

#8 nem mellébeszélést kértünk hanem tényeket.

Szóval továbbra is várjuk a képernyőfotót, hogy ki és mikor közölt ilyen információt, ugyanis azzal nem tudunk mit kezdeni, hogy "valamikor valaki ezt és azt mondta".

aug. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!