Óbudai egyetem emelt érettségi 45% alatt?
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy neten láttam felvételis csoportban, hogy elvileg az Óbudai egyetem ha nem lett 45%-os az emelt érettségid akkor ad 20 intézményi pontot.
Ez most 2024 ben is igaz?
Az egyetemnek írtam emailt ezzel kapcsolatban, de nem a kérdésemre válaszoltak és kb gyorsan leráztak..
"Az egyetemnek írtam emailt ezzel kapcsolatban, de nem a kérdésemre válaszoltak és kb gyorsan leráztak.."
Aki még 45%-ot sem képes elérni érettségin, valamint az értő olvasás is gondot okoz számára (az intézményi pontszámítás pontos menete le van írva a honlapjukon) azt jobb is gyorsan lerázni és nem pazarolni ilyenekre az idejüket.
Facebookon van az a neve: felvételi 2024-felvi.hu
Itt raktak ki bejegyzést ezzel kapcsolatban kérdezett ott is egy ember.
Ha tudnék képet csatolni akkor meg tenném, a táblázatot is be csatolnám ide.
#8 nem mellébeszélést kértünk hanem tényeket.
Szóval továbbra is várjuk a képernyőfotót, hogy ki és mikor közölt ilyen információt, ugyanis azzal nem tudunk mit kezdeni, hogy "valamikor valaki ezt és azt mondta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!