A technikumi végzettség emelt érettséginek minősül ?
Figyelt kérdés
2023-ban szeretnék egyetemre jelentkezni (OE-KVK), emelt érettségit nem tettem, viszont érdeklődnék, hogy az "Erősáramú elektrotechnikus" végzettség emelt szintű érettséginek minősül-e a pontszámítás során. Kifejezetten a villamosmérnök szakirány vonz, éppen ezért úgy gondoltam, hogy az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki kar lehet a legideálisabb számomra. Köszönöm a válaszokat! :)2022. dec. 12. 22:30
1/6 anonim válasza:
Nem számít emelt érettséginek, és a jelenlegi felvételi eljárásban (2023 őszi félév) még kötelező az emelt érettségi megléte az egyetemre való jelentkezéshez.
2/6 anonim válasza:
Megnéztem. Jó lesz a végzettséged a megjelölt szakhoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2022. dec. 13. 14:38
5/6 anonim válasza:
1. Szövegértési problémáid vannak, ne posztolj hülyeségeket, inkább tanulj.
6/6 anonim válasza:
Nem számít annak. Emelt érettséginek csak az emelt érettségi számít. Aki 2005 előtt érettségizett ott van helyettesítő, ffszv a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!