Műtét miatt szoktak egyéni tanrendet engedélyezni az egyetemen? Vagy érdemes inkább passziválni?
Figyelt kérdés
Ez összesen kb 6 hét kihagyást jelent majd nekem. Az egyetem a Károli.júl. 31. 16:11
1/4 anonim válasza:
Lutri sajnos, ha meg is adja az egyetem tanáronként kell egyeztetni kinél mi így az elvárás. Van aki nagyon megértő és segítőkész, de olyanok is akik valószínűleg nem értik mi az egyéni tanrend lényege és szinte ugyanazokat elvárják, mintha vki simán bejárna.
Ha nem gond ha pár tárgy nem sikerül elsőre akkor add be a kérvényt egyénire, ha nem adják meg utólagos passziválást még kérhetsz.
2/4 anonim válasza:
Felesleges az egyéni, egyeztess a tanárokkal.
4/4 anonim válasza:
Elvileg engedniük kell, de én mégis a passziválás mellett döntöttem végül (viszont azt hozzá kell tennem, hogy nem a Károlira járok). Szerintem az egészség a legfontosabb és a vizsgaidőszakos stressz nagyon nem tesz jót a gyógyulásnak (bár nem tudom mikor és milyen műtéted lesz). Semmi hátrányod nem lesz abból ha emiatt fél-1 évvel később szerzel diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!