Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Edutus egyetemről vélemények?

Edutus egyetemről vélemények?

Figyelt kérdés

2024. júl. 31. 08:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék rá, mert fontos lenne!
2024. júl. 31. 10:40
 2/3 MagyarDeadpool válasza:
Én is, remélem valaki fog valami reálisát is írni erről az egyetemről és nem csak habzó szájjal azt mondja, hogy.:'' a Corvinus az jobb menj oda''
jan. 9. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az Edutus egyetemre járok Gazdálkodás és menedzsment szakra, így csak arról tudok igazából beszélni, többi szakról nincs rálátásom, bár igazából valamilyen szinten azonos tantárgyaink vannak a gazdasági karon. A marketingesek tantervével nagyjából megegyezik a mi tantervünk az első 2 évbe, utána a harmadik évben specializálódás és már mást tanulunk mint ők. Nem akarok hülyeségeket írni, de amúgy majd ha ideszeretnétek jönni, akkor úgyis megtudjátok pontosabban, mert ez a első félévem végül is, szóval még annyi rálátásom a dolgokra nincs még. Igazából annyit mondok, hogy a tanuláshoz szinte minden eszköz megvan adva, a mateknál külön témakörönként el vannak magyarázva a dolgok a webináriumon, vannak gyakorló feladatok is hozzá, és nekünk nagyon jó a matektanárunk. A mikroökonómián is témakörönként vannak magyarázatok matekra, elméletre, plusz fel vannak véve az 2018-as előadások és még több más. Tanulni azt kell azért, vannak, voltak olyanok akik megcsúsztak tantárgyakból szóval azért készülni itt is kell.

Nem tudom ennyi megfelelő mennyiségű információ-e nektek. Esetleg kérdezzetek ha van valami kérdés, vagy valami nem világos :)

jan. 19. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!