Első félévben a "gólyáknak" kell felvenniük a tárgyaikat vagy kapnak egy (egyetem által) létre hozott órarendet? (Pécs)
Figyelt kérdés
Ismerősöktől mindkettő verzióról hallottam. Első sorban PTE(-BTK) érdekelne.júl. 21. 16:21
1/7 anonim válasza:
Ez a két opció van :D
Mintatanterv alapján neked kell felvenni, vagy az egyetem felveszi neked.
2/7 anonim válasza:
Nekem az egyetem veszi majd fel(SZE). Pécsen nem tudom mi a helyzet.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Értő olvasás az nincs. Előre is sajnállak.
5/7 anonim válasza:
Kedves 4-es! Eloszor is, az ,,ertoolvasas’’ az altalad hasznalt modon egybeirandonak szamit. Ahelyett, hogy minden egyetemes kerdes alatt trollkodsz ezzel a szoveggel, probalj meg segiteni, ha meg ez nem megy, akkor szimplan csak lapozni.
Kerdezo: targyfelvetelnel a Neptun rendszeren belul latni fogod, hogy mikor melyik kotelezo targyat kell felvenned, le vannak osztva felevekre. Erdemes utananezni a szabadon valaszthato (szabval) targyaknak is, illetve ha nappalin vagy, a kotelezo tesi krediteket is mihamarabb letudni. Sok sikert! :)
6/7 anonim válasza:
De ha már ennyit nem tudnak kiolvasni egy honlapról, akkor a tananyagot hogy értelmezik meg tanulják? xD
7/7 anonim válasza:
Meg nem tudom mit vízionálsz, csupán ehhez a kérdéshez szóltam hozzá... ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!