Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vajon fog emelkedni 300 fölé...

Vajon fog emelkedni 300 fölé a ponthatár?

Figyelt kérdés
A szakon ahova jelentkeztem sosem volt 300 pont felett a ponthatár. Szerintetek idén fog annyit emelkedni? A maximum 296 pont volt, nekem 306 pontot sikerült gyűjtenem. Mi a véleményetek?
júl. 20. 21:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen, simán.
júl. 20. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Lutri, mert a jelentkezők számától és az ő pontjaiktól függ, az utolsó felvetté lesz a ponthatár. A korábbiak csak statisztikai célokra hasznosíthatók, megjósolni belőlük az ideit nem lehet.
júl. 20. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Halálbiztosan kijelenthetem, hogy erre 24.-n kapunk, csak választ.
júl. 21. 00:25
 4/12 anonim ***** válasza:
11%
Reménykedjünk, hogy nem. És szaros egyetem helyett inkább elmész valami normális szakmát tanulni és lesz normális fizetésed.
júl. 21. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

A ponthatároknál azt is érdemes megnézni, hogy hány embert vettek fel. Előfordulhat ugyanis, hogy ponthatár van meghatározva, azonban a szak nem telített.

Például; egy szakra 50 embert vesznek fel, de a kevés jelentkező miatt csak 30-at vettek fel, a ponthatár 350 pont volt. Be lehetett-e volna jutni erre a szakra 320 ponttal? A válasz igen, mivel még lett volna hely.

Tehát a ponthatár csak abban az esetben mérvadó adat, ha a szakon minden hely betelt.

júl. 21. 12:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy ezt senki nem tudja megjósolni. Szerdáig még izgulhatok.

Ja és egyik kedves válaszadó, mondhatod hogy szaros egyetem, de nekem legalább van valami célom, amiért küzdök. Szerintem ez sem rossz😀

júl. 21. 13:23
 7/12 A kérdező kommentje:
+ Nem minden a pénz :)
júl. 21. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
#6 Ez jó vicc.
júl. 21. 14:32
 9/12 A kérdező kommentje:
FELVETTEK!!☺️ Csökkent a ponthatár
júl. 24. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Ee majd emlékezz 5-10 év múlva a 4-es válaszomra 😃
júl. 25. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!