Betiltják a telefonhasználatot az iskolákban?
50
"Pöppet ingerszegényebb dolog volt egy tetris, mint egy mobilteló a komplett nettel."
Akkor az volt a csúcsok csúcsa. Most pedig a telefon. (Nagyanyáink meg babszemekkel malmoztak. Megint oda lyukadok ki, hogy változik a világ...)
Görcsösen ragaszkodsz az órai telefonhasználathoz... Megbeszéltük már, hogy azt eddig sem lehetett megtenni, és ha mégis, azt én sem engedtem.
Nekem a hangsúly a szüneteken van: ott miért nem lehet használni?? A jelenlegi kormányzat - jó kínai mintára - igyekszik mindent kötelezni, vagy tiltani. Normális középút nincs. Nekem ez bántja a csőrömet.
"Görcsösen ragaszkodsz az órai telefonhasználathoz... Nekem a hangsúly a szüneteken van: ott miért nem lehet használni?? A jelenlegi kormányzat - jó kínai mintára - igyekszik mindent kötelezni, vagy tiltani. Normális középút nincs."
Görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy hülye a kormány... Azért nem lehet használni a szünetekben, hogy szocializálódjanak! Ezek a gyerekek már egyre inkább úgy nőnek fel, hogy akkor is a neten lóg az anyjuk, amikor sétálni viszi őket a babakocsiban, sőt, szoptatás közben is a telefont bámulja, ahelyett, hogy a gyerekre figyelne, beszélne hozzá, stb... Legalább az iskolai tanítás ideje alatt hadd ne lássanak már annyi képernyőt!
Egyébként azt hiszem, a nagy tiltakozásnak az az oka, hogy a felnőttek között is túl sok már a függő...
52
Nem vagyok függő, ha erre céloztál, de tudomásul veszem, hogy a mai fiatalok a telefonon élnek, azzal csinálak mindent.
18-19 éves fiatalok szerintem el tudják dönteni, hogy mennyi társas kapcsolatra van igényük.
"Görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy hülye a kormány... "
Nos, a rendszerváltásig visszamenőleg kétségtelen, hogy ez a garnitúra ártott a legtöbbet a közoktatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!