Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Betiltják a telefonhasználatot...

Betiltják a telefonhasználatot az iskolákban?

Figyelt kérdés
Ez mire lenne jó?

júl. 19. 11:09
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

50

"Pöppet ingerszegényebb dolog volt egy tetris, mint egy mobilteló a komplett nettel."

Akkor az volt a csúcsok csúcsa. Most pedig a telefon. (Nagyanyáink meg babszemekkel malmoztak. Megint oda lyukadok ki, hogy változik a világ...)

Görcsösen ragaszkodsz az órai telefonhasználathoz... Megbeszéltük már, hogy azt eddig sem lehetett megtenni, és ha mégis, azt én sem engedtem.

Nekem a hangsúly a szüneteken van: ott miért nem lehet használni?? A jelenlegi kormányzat - jó kínai mintára - igyekszik mindent kötelezni, vagy tiltani. Normális középút nincs. Nekem ez bántja a csőrömet.

júl. 22. 15:39
 52/54 anonim ***** válasza:
12%

"Görcsösen ragaszkodsz az órai telefonhasználathoz... Nekem a hangsúly a szüneteken van: ott miért nem lehet használni?? A jelenlegi kormányzat - jó kínai mintára - igyekszik mindent kötelezni, vagy tiltani. Normális középút nincs."

Görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy hülye a kormány... Azért nem lehet használni a szünetekben, hogy szocializálódjanak! Ezek a gyerekek már egyre inkább úgy nőnek fel, hogy akkor is a neten lóg az anyjuk, amikor sétálni viszi őket a babakocsiban, sőt, szoptatás közben is a telefont bámulja, ahelyett, hogy a gyerekre figyelne, beszélne hozzá, stb... Legalább az iskolai tanítás ideje alatt hadd ne lássanak már annyi képernyőt!

Egyébként azt hiszem, a nagy tiltakozásnak az az oka, hogy a felnőttek között is túl sok már a függő...

júl. 22. 15:56
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

52

Nem vagyok függő, ha erre céloztál, de tudomásul veszem, hogy a mai fiatalok a telefonon élnek, azzal csinálak mindent.

18-19 éves fiatalok szerintem el tudják dönteni, hogy mennyi társas kapcsolatra van igényük.

"Görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy hülye a kormány... "

Nos, a rendszerváltásig visszamenőleg kétségtelen, hogy ez a garnitúra ártott a legtöbbet a közoktatásnak.

júl. 22. 16:04
 54/54 anonim ***** válasza:
Nem arra céloztam, hanem az jutott eszembe arról, amit most éppen te írtál, de korábban már mások is.
júl. 22. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!