A kérdező szavazást indított:
Biológia
Digitális kultúra/ Informatika
Fizika
Földrajz
Kémia
Matematika
Magyar nyelv és irodalom
Töténelem
Testnevelés
Semmi
35 szavazat
2/9 anonim válasza:
Töri a kedvenc tantárgyam, de a fizikát is imádom - sajnos ez a kettő nem egy túl gyakori párosítás, szenvedek is miatta épp eleget (fakt választás, továbbtanulás). Illetve a drámát is szeretem, de az nem olyan sok évfolyamon tanított tantárgy, ezért színjátszókörbe járok
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves 1! Neked mi a kendvenc tantárgyad?
Kedves 2! Köszönöm a válaszod!
júl. 18. 15:49
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok...
Igazából 2 irányba vetem tekintetem annak vonatkozásában, hogy miket szeretek tanulni
1. statisztika és elméleti gazdaságtan és tsi
2. társadalomkutatás, etika, módszertan
Valahol a 2 nagyon összefügg, hisz egy kutatásnál kell az elméleti háttérismeret, kell a gyakorlati tudás, kell a módszertani ismeret, és az analitikus gondolkodásmúd kapcsán a statisztikai-matematikai ismeret (na meg persze a kommunikációs készség)
5/9 anonim válasza:
Fizika, plusz nyelvek és rajz. Igen, építészetre jelentkeztem :D
6/9 anonim válasza:
Csak az irodalmat szerettem, és az utòbbi években elkezdett érdekelni a művészettörténet is(hobbim is lett). Jogász lesz belőlem.
7/9 anonim válasza:
Ha már nem járok iskolába, hányadik évfolyamos koromra gondoljak vissza, amikor válaszolok? Ugyanis változott menet közben... :)
8/9 A kérdező kommentje:
#7 ami végül a kedvenced volt, amiből mentél faktra (ha volt nálatok)
Köszönöm a válaszokat!
júl. 18. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!