Szerintetek angolt vagy németet érdemesebb egy gyereknek 3.osztálytól kezdve tanulni ?
Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 20:47
11/14 anonim válasza:
Franciaat en se ajanlanam, ha csak nem nagyon jo nyelverzeke van
12/14 anonim válasza:
"mivel elég egyszerű nyelv, ezért pár év alatt sikerült is elsajátítanom"
Az nem semmi, ez a befejezett igealak, az egész nyelvet sikerült elsajátítani. :D
13/14 anonim válasza:
először tanuljon németül aztán angolul, mert ez a sorrend a könnyebb. utána jöhetnek az extrább nyelvek, olasz-francia, a spanyol nem sokkal másabb mint az olasz
14/14 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy nemettel vagy franciaval kezdje. Angolul barmikor meg tud tanulni kesobb is, ra fog ugymond ragadni. De ha az angollal kezdi mar nem biztos, hogy a tobbihez lesz kesobb motivacioja. De attol fugg, erdeklik-e a nyelvek. En mindenkepp azt a nyelvet valasztanam, ami a legnehezebb, ha egy nehezzel kezdi az angol utana kesobb pofon egyszeru lesz. En nemetes voltam sok evig, angolul csak netrol tudtam. Ket evig tanultam tanarral is rendesen es egy B2-t tudtam hozni, utana ra meg gyorsabban a felsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!