Felvételi probléma, ezzel mit tudok kezdeni? Át lehet jelentkezni, valahogy, vagy várnom kell egy újabb évet?
Figyelt kérdés
Figyelmetlenségből a jelentkezési helyeknél ugyanannak az egyetemnek egy másik városba kihelyezett központjába jelentkeztem. Nem értem, hogyan történhetett, hiszen többször is ellenőriztem az adatokat. Van ilyenkor valami lehetőség a felvételi pontszámok kihirdetése után az azonnali átjelentkezésre? Vagy ezt elcsesztem, és várhatok egy újabb évet? Komolyan nem hiszem el, hogy ekkora hülye vagyok...júl. 15. 07:52
11/11 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki eleve csak pótfelvételizett egy random szakra amit épp meghirdettek karon belül, majd azonnal átjelentkezett oda ahova akart menni és nem volt semmi probléma. Szerintem ez bárhol megtehető, ha nincs tényleges tele (ami meg biztos nagyon ritka, kizárt hogy mindenki beiratkozna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!