Miért tartják sokan olyan rossznak a BME Gazdasági karát?
Figyelt kérdés
Miért lenne rosszabb, mint egy Corvinus vagy egy BGE? A BME pont, hogy elég kemény, matekos, a többi sokkal lazább, megúszósabb. Corvinuson minimális tanulással az ember kezébe nyomják a diplomát, a BME-n azért vért kell izzadni.2024. júl. 12. 03:00
11/12 anonim válasza:
Épp az a jó, ha széjjelszpatnak, meg hogy a mérnökökkel lehet versengeni. Ezaz, hogy ti csak azt nézitek, hogy jól keressetek, meg karrieretek legyen, de nem tisztelitek magát a tudományt. A Corvinuson nem várják el a magas szintű elvont tudományos tudást.
Csak egy linket csatoltak egy régi tantervről, ami már nincs érvényben, egyből meg is cáfoltam.
12/12 anonim válasza:
11 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 milyen jó, hogy a tesómnak első évesként volt pénzügy számvitelen idén matekja, nem is kevés. Ezek szerint te kitaláltál egy új tanrendet a fejedben, ami annyira új, hogy az egyetem sem tud róla. Már bocs, de az miért lenne baj, ha azért dolgozik valaki, hogy ne dögöljön éhen? Ha nem a pénz lenne a fontos, akkor menjen el tanárnak, egészségügyisnek. De egy pénzügyes nem igényel valami nagy hivatástudatot. És nem, nem jó az, ha széjjelszpatnak. Nemcsak a BME létezik, mint mérnök egyetem, az Óbudain pl sokkal emberségesebbek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!