SZTE-TTIK programtervező informatikus szakot mennyire nehéz levelezőn elvégezni?
Figyelt kérdés
25 vagyok jelenleg, így nem érettségi előtt állok, már sok éve dolgozok, jelenleg home officeba.
Mivel általánosan nem durva a munkám, szóval sokszor 8 órát sem kell dolgoznom kifejezetten, feltételezem hogy menne egy levelező így munka mellett (Ha a munkahelyemen tolerálják is)
Főként az érdekel, hogy feltehetően átlagos képességekkel matematikából, mennyire vért izzasztó levelezőn elvégezni a programtervező infó szakot?
Szeretnék egy diplomát, annyiban biztos vagyok hogy valami infós jellegűt szeretnék.
Olvastam olyat is már, hogy levelezőn talán kevésbé szívóznak a tanárok vizsgán is .
júl. 7. 00:24
1/3 anonim válasza:
Levelezős vagyok az SZTE-n, bár másik karon. Nekünk a legtöbb vizsgánk együtt van a nappalisokkal és nem kivételeznek velünk, erre ne alapozz.
2/3 anonim válasza:
Nappalin kis qrva nehéz, ha csak azzal foglalkozik teljes mértékben az ember. Munka mellett is az lesz
3/3 anonim válasza:
Levelezős vagyok az SZTE-n, proginfós. Hogy ki és mennyire éli meg nehéznek, az függ a munkahelytől kezdve rengeteg mindenen, nem lehet megválaszolni a kérdésed. Szerintem simán elvégezhető, de hallottam olyanról, aki az összes alapozótárgyát elszúrta, meg olyan emberből sem kettő van, akik 8 féléve járnak ide, de még mindig van hátra legalább 1 évük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!