Az iskolában bántanak, és nyári szünet alatt ezen gyötrődöm hogy mi lesz a következő évben?
A sulimban el kezdtek bántani teljesen ok nélkül folyton rólam beszél az osztálynak a 90%-a.
Bennem keresik a hibát miközben tényleg semmit sem csináltam és ki vagyok nevetve és olyanokat találnak ki ami nem is igaz és a tanár ezt tudja és úgy vettem észre hogy nem igazán akarna tenni ez érdekében...
Odáig fajultak hogy a magánéletemben is kutakodnak és már mindenem privát miattuk...
Hiába szólnék bárkinek is úgyis ki találnak valami hazugságot amit ellenem vetnek és úgysem hinnének el nekem semmit :(
Gimibe járok különben..
Gondolkoztam suli váltásban csak olyan macerás ez a dolog hogy nincs is kedvem bele vágni ebbe az egészbe.
"Gondolkoztam suli váltásban csak olyan macerás ez a dolog hogy nincs is kedvem bele vágni ebbe az egészbe."
Szóval nincs kedved belevágni, hanem inkább eltűröd a bántást, nem kérsz segítséget és utána itt panaszkodsz? Akkor tulajdonképpen hogyan akarsz ezen a dolgon változtatni? Ez lustaság.
Amúgy nem macera. Leülsz, elmondod a szüleidnek, mi van, majd kiiratkozol, a másik suliba meg beiratkozol.
Gondolj erre úgy, mint egy új, tiszta lapra. Nem lesz egyszerű, az tény, új emberek, új tanárok,rizikó... de még mindig jobb, mint évekig tűrni itt a bántást.
Gondolkodj el ezen.
Én is a suliváltást támogatom. Engem is volt, hogy piszkáltak, könyörögtem is, hogy vigyenek el másik suliba, de a szüleim is azt mondták, hogy “olyan jó iskola ez, mi van, ha egy gyengébb iskolába vennének át”.
Utólag visszagondolva világos, hogy ott kellett volna hagyni a francba azt a sulit, bőven nem ért annyit, viszont ráment az egészségem.
Ahol még a tanár is letojja, ha valakit bántanak, vagy rátesz egy lapáttal, az menthetetlen helyzet, és ezt szintén tapasztalatból írom. Az ilyen mérgező környezetekből ki kell lépni.
Beszélj a szüleiddel, hogy segítsenek! Úgy is segítsenek, hogy majd beszéljenek az ofőddel, hogy ő is segítsen!
Keress társaságot a sulin kívül is! Ebben is kérd a szülők segítségét!
Meg lehetne kérdezni az osztályt, hogy mégis mi a baj veled.
Kérhetsz egyéni tanrendet, akkor nem kell bejárni minden nap, de vizsgáznod kell minden tárgyból.
"Kérhetsz egyéni tanrendet, akkor nem kell bejárni"
Azért ez messze nem olyan egyszerű, hogy ő kéri, az OH meg egyből meg is adja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!