Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi esélyem van a Kazinczy...

Mennyi esélyem van a Kazinczy Ferenc gimnáziumban, ha az angolom csak közepes?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem a nyelvérzékemmel van baj, negyedikig jeles voltam, viszont a felsős tanárom nem a legjobb. Nyilván az előkészítőbe jelentkeznék jövőre, viszont nem tudom, hogy van-e értelme idegeskedni, hogyha felesleges. Ez az álomiskolám. Minden másból jeles vagyok.

Bocsánat, ha sok a helyesírási hiba, éjszaka van és fáradt vagyok.

júl. 2. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Sok, sok. Vagy kevés, kevés. Esetleg pont elegendő.
júl. 2. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Felsős tanára van, tehát felső tagozatba jár, így aztán nem lehet 16 éven felüli, márpedig ide csak 16 év felett szabad regisztrálni! Az egész kérdést kell törölni, nem csak pár választ!
júl. 2. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Kezdő nyek vagy haladó? Ha kezdő, a kutyát nem érdekli, egyáltalán tanultál-e angolul. Ha haladó, akkor meg meg van adva a követelmény.
júl. 2. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Még van esélyed, ne add fel 😊
júl. 16. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Sok sikert kívánok kedves kérdező!!
júl. 16. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Van még időd a szóbeliig. Lehet egy magántanár nem ártana. Ha tényleg az az álomiskolád, akkor gondolom elég messzire elmennél, hogy bekerülj. Ha a Győrire gondolsz. akkor ott csak a negyedikeseknek van szóbeli, ha jól értelmezem a honlapot. Feltételezem, nem németre, hanem angolra szeretnél menni. 4 évfolyamos angolra 17 főt vesznek fel, ahogy angol NYEK-re is.

itt tudod elolvasni a 2024/25 felvételi tájékoztatójukat.

[link]

júl. 19. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ki pontozta le azokat, akik hasznos valaszt irtak?
júl. 19. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Senkinek a válasza sem hasznos, ha olyannak válaszol, aki még nincs is 16 éves.
júl. 19. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!