Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Aki szereti a digitális...

Aki szereti a digitális oktatást, az életképtelen?

Figyelt kérdés
jún. 30. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Ez most milyen kérdés?
jún. 30. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Életképtelennek nem mondanám. Inkább olyannak, aki tudja, hogy lehet ezzel visszaélni. Vagy esetleg azért szereti, mert kevesebb stresszel jár. Mondjuk én csak olyat ismerek, aki rendesen visszaélt vele (covid alatt szerzett diplomát).
jún. 30. 13:01
 3/7 A kérdező kommentje:
2-ik.
jún. 30. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Én azért szeretem, mert így hatékonyabban tanulok. Ezt nem nevezném életképtelenségnek
jún. 30. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon durva általánosítás, nyilván képzés- és élethelyzet függő. Én pl. normál, tantermi körülmények között végeztem minden sulit, az egyetemet is ideértve, de pl. a könyvelő és adótanácsadó képzést már online, távoktatásos formában.

Nekem hatalmas könnyebbség, hogy nem megy az idő az utazással, magam oszthatom be az időmet. Nyilván itt visszaélésről nem nagyon lehet beszélni, mert a képzés végén van egy egységes léc, amit meg kell ugrani, és -ellentétben a közoktatással- itt az oktatók nem érdekeltek abban, hogy azokat is átrúgdossák, akik egyértelműen nem tudják az anyagot.

Úgyhogy ebben a formában én szeretem a digitális oktatást, de nem hiszem, hogy az életképtelenséggel összefüggne.

jún. 30. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Az általános iskolában és a középiskolában káros a digitális oktatás szinte mindenkinek.

Aki középiskolásként szereti a digitális oktatást az nem életképtelen. Inkább csak lusta. Gondolok itt a digitális számonkérésekre, az online órákon való sorozatnézésekre, az "elment a netem" tipusú lógásokra...

A fiam a kovid alatt volt elsős. Online megtanulni írni borzalom volt. Meg is látszik az írásán. Bánom, hogy nem járattam vele újra az elsőt.

A felsőoktatásban bizonyos tantárgyaknál el tudom képzelni a digitális oktatást. Viszont nem szeretnék egy olyan orvos keze alá kerülni aki digitális oktatásban tanulta a sebészetet.

jún. 30. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Természetesen bármit meglehet magyarázni, hogy távoktatás ideoda fúj.
jún. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!