Mi történik ha megbukok a záróvizsga tételes részén?
Figyelt kérdés
Holnap záróvizsgázom, de nagyon nehéz tételek vannak. Csak 25 db tétel van, de van amelyik 18 oldalas, érthetelen, nagyon nehéz stb. Nagyon sok tételben nem vagyok biztos, sőt van olyan is ami egyáltalán nem megy és hozzá sem tudok szólni.. Ha esetleg megbukok a tételes részén, de minden más megvan ötös mi történik olyankor? Újra kell mindent csinálnom? (gyakorlat, szakdoga is 5, átlagom 4,5 feletti)jún. 16. 16:04
11/13 anonim válasza:
Ahàny egyetem annyi módszer. Nàlunk a szakdoga eleve külön alkalom soràn került megvédésre. Majd a zàróvizsgàk egyesével (alkotmànyjog+közigazgatàsi jog egymàs utàn) zajlottak le 2 hét kihagyàssal.
Ott bizony a tételeket részletesen kérdezték ki. De jól kidolgozott anyag 10-es betűmérettel is 2-5 oldal között mozgott.
12/13 anonim válasza:
De a kérdezőéknél nem így van ... Záróvizsga. Egyes szám.
13/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes elfogadni, hogy nem mindenhol ugyanolyan a záróvizsga, mások az oktatók, más a módszertan, nem kategorikusan eldönthető látatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!