Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskolaváltás esetés a befogadó...

Iskolaváltás esetés a befogadó intézményből kapott Befogadó nyilatkozatot a jelenlegi iskolámnak feltétel nélkül elkell fogadnia és engednie kell?

Figyelt kérdés
Ugye most technikumban vagyok és átmegyek gimnáziumba az iskolán belül is viszont ez csak egy ilyen B terv hogyha másik nem jön össze mivel augusztusban megyek oda beíratkozni és akkor kapom meg a befogadó nyilatkozatot és ezt ugyanúgy el kell fogadnia az iskolának mintha nem mentem volna az iskolán belül előtte vagy nem, mert most ezen stresszelek

jún. 14. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Mért ne fogadná el, nem értem a kérdést! Mégis mire gondoltál, mikor ez felmerült benned? Azt hiszik, hogy hamisítottál egy pecsétes, iskolai fejléces dokumentumot?
jún. 14. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló azért mert mint leírtam iskolán belül is átmennék gimnáziumba de attól még egy másik iskolába behívtak augusztusba és ha iskolán belül már átmentem de utánna beviszek egy nyilatkozatot ami miatt végül másik iskolába megyek attól azt ugyan úgy elfogadja-e az iskolám mintha előtte ott nem mennék át vagy mondhatja azt hogy már nem íratkozhatok át mert itt mar átmentem előtte 2 hónappal?
jún. 15. 05:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy egy pecsétes, aláírt dokumentumot nem fogadnak el! Értelmezhetetlen fogalomról beszélsz. Szabályos, valódi dokumentum el nem fogadása: ilyen nem létezik! Nincs olyan, hogy nem engednek máshova!!! NINCS, NINCS, NINCS!!! Szerinted valami korlátja van, hogy hányszor lehet iskolát változtatni, és erőszakkal, rendőrrel ott tartanak?

A magyar nyelvben viszont vessző létezik, és a négysoros kommentedben 12 helyről hiányzik a többi 3 nyelvtani és helyesírási hiba mellett! Ha egy írásbeli közlésed van, akkor ne arra alapozz, hogy az olvasó majd időt szentel rá, hogy értelmezze az általad gondatlanul odalökött ömlesztett szöveget, az ugyanis, hogy a szöveged elsőre értelmezhető legyen, a te feladatod. Ezzel tiszteleted meg az olvasót, akitől te szintén tiszteletet, vagyis választ vársz. Gimnáziumban sokkal igényesebbnek kell lenni! Amúgy fogsz különbözeti vizsgákat tenni fizikából, kémiából, biológiából, második idegen nyelvből? Anélkül fel se vehetnek, mert nem teljesítenéd érettségire a helyi tantervet!

jún. 15. 09:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy ilyen oldalon nem a helyesirassal fogok foglalkozni es szerintem kedvesebben is meglehet fogalmaznk a dolgokat nem kell ilyen alpárian valakinek a ketsegbeesesere valaszolni
jún. 16. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
A helyesírással nemcsak a magyar dolgozatban kell foglalkozni, hogy ötöst kapjál, hanem minden írásodban, ahogy már kifejtettem, azért, hogy az írásod annak címzettje számára első olvasásra értelmezhető legyen. Voltaképpen a saját érdekedben! Egyrészt azért, hogy ne nézzenek hülyének, de az még a kisebbik baj lenne, hanem főleg azért, hogy az adott kérdésed, problémád megoldódjon, senki nem fogja ugyanis neked 3-szor elolvasni tagoltan a szövegedet, hogy kitalálja, hogy mit is akartál mondani. Egy tagolatlan többsoros szöveg kívülállók számára nem értelmezhető.
jún. 16. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!