Normális hogy ezt érzem záróvizsga előtt?
Intenzíven napi hosszakat tanulok záróvizsgára de iszonyat sok. 36 tételem van, két hete egész nap ezekkel foglalkozok. Normális hogy azt érzem semmit se tudok kb visszamondani?
Minden szigorlatom ötös, minden szóbelim ötös volt, de mégis mintha nem is tudnék semmit és félek megbukok félek a szégyentől
Nem mondom, hagyhattam volna rà több időt nem két hetet de ez van
"Minden szigorlatom ötös, minden szóbelim ötös volt, de mégis mintha nem is tudnék semmit és félek megbukok félek a szégyentől"
Jól jegyezd meg az érzést, és majd ha valami tanár rossz jegyet ad az általános iskolás vagy középiskolás gyerekednek, ne hidd azt, hogy ő a közellenség, hanem örülj neki, hogy legalább így a te gyereked már hamarabb megtapasztalhatja, hogy rossz jegyekkel is van élet, meg hogy akkor sem dől össze a világ, és hogy a gyengébb jegyek segítségével hamarabb megtanulhatja reálisabban értékelni saját magát, mint ahogy neked sikerült.
Ugyanezt éreztem én is... 13-án záróvizsgáztam és tök jól ment szerencsére. Ha tényleg tanulsz, nem lesz gond mikor a vizsgán egy adott tételre kell majd csak fókuszálnod.
Most azért érzed soknak, mert egyszerre 36-al foglalkozol folyamatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!