1/4 anonim válasza:
Mindenhol ki kell fizetni. A törvény azt írja elő hogy a szak összes kreditjén felül 10%-al lépheted túl amit nem kell kifizetni. Afelett mindent.
PL ha 300 kredit a szak, akkor 330 kreditig nem kell extràt fizetned. Felette pedig fizetsz. 345 felvett kredit esetén 15 kreditet ebben a példàban ki kell fizetni ha teljesítetted ha nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem kb 40 nem teljesített van csak, ez volt az első évem, és ott hagyom a szakot.
jún. 14. 07:04
3/4 anonim válasza:
Amúgy érdemes a tvsz át olvasni abban benne van hogy mennyit kell fizetned vagy hogy egyáltalán kell fizetni érte erről az egyetemek döntenek de 40 kreditre olyan 20 vagy 30 ezret is ki szokták írni. Én Debreceben végeztem és ott a 20 ezer felett volt a maximum.
4/4 anonim válasza:
És ha BSC szakon voltál akkor le kell dolgoznod vagy ki kell fizetned a képzés egy részét ha államin voltál kivéve ha szeptemberben új jogviszonyt kezdel és szerzel egy másik szakon diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!