Ha nem teljesítettem egy tárgyat a főiskolán/egyetemen és a neptunomba nem is írtak be semmilyen jegyet (1-est) akkor azokért a nem teljesített kreditekért kell fizetni?
Felcsapod a tvsz-t, és megnézed. Mert ez még attól is függhet, mikor iratkoztál be.
Van olyan, ahol nem kell fizetni bukáskor csak újrafelvételkor. Abban viszont ne reménykedj, hogy nem fog elbukottnak számítani.
Hát pedig azt csak a TO-n tudják megmondani(!)
ű
Ha többet hiányoztál három alkalomnál
(igazolás nélkül pl. dokitól betegség miatt)
tényleg nem írják alá neked azt a tanegységet (vagy nem adnak gyak. jegyet) Lehet, hogy fizetned kell, de nem tudom, hogy mennyit (ezt a Tanulmánnyi O-tól próbáld megtudakolni)
A legrosszzabb, az, hogy ilyen miatt nem biztos, hogy "lezárható" (azaz érvényes) lesz az a féléved
Ezért nagyon vigyázni kell a hiányzásokkal(!)
Nagyon vigyázz arra (máskor), hogy ne legyen ilyen,
hogy esetl. hiányzás miatt v. bukás miatt nem lesz a féléved érvényes (mert akkor majdnemhogy a többi tárgyat is "hiába" végezted) Nagyon résenkell lenni Bocs, hogy ennyit szövegeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!