Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok segíteni az ELTE...

Tudnátok segíteni az ELTE kollégiumainak pontszámításában?

Figyelt kérdés
Szeretném azok segítségét kérni, akik jártasak a témában🙏 Ha minden igaz most szeptembertől elsőéves hallgató leszek az ELTE-n. Megnéztem a kolis pontszámításokat és az egy főre jutó jövedelem számítása nem teljesen egyértelmű számomra. Ha a nagymamámhoz vagyok átjelentve, akkor az egy főre jutó jövedelem számításánál csak az ő jövedelmét számítják bele, vagy a szülőkét is emellett? Akárhányszor elolvastam a tájékoztatót, nekem nem volt egyértelmű. Nagyon megköszönöm ha válaszoltok, mert pontszámítás szempontjából iszonyat fontos lenne nekem🙏 Előre is köszi<33

jún. 12. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik koliról lenne szó?
jún. 12. 20:05
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Legfőképp a KCSSK-ról, de ha jól tudom ugyanaz az eljárás minden kolinál
jún. 12. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

És milyen szakra szeretnél menni?

Mert én úgy tudom azt is nézik

jún. 12. 20:23
 4/7 anonim válasza:

Szia, szerintem legjobb megoldás lenne, ha közvetlenül a HÖK-hez fordulnál ilyesmivel, hiszen nem hiszem, hogy túl gyakori lenne egy ilyen eset, vagyis nem valószínű, hogy majd lesz valaki aki egyáltalán meg is találja a kérdésedet.

Egy próbát mindenképpen megér szerintem. Ez a HÖK emailje: info@kolhok.elte.hu.

Sok sikert! Majd írd le mit mondtak, ha mondtak valamit :P, kíváncsi vagyok.

Egyébként én is valószínűleg az Eltére megyek majd, szintén KCSSK a terv :P.

jún. 14. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ti milyen szakra mentek? Ez szakkoli? Vagy hogy működik?

Bármelyik ELTE-s jelentkezhet?

jún. 14. 22:21
 6/7 anonim válasza:
Bármelyik ELTE-s mehet (nyilván Budapesti szak azért szempont szerintem XD), sima koli, nem szakkoli viszont az a hír járja, ide a legnehezebb bekerülni, viszont a legnagyobb is (kb. 1100-1200 hely). Egyébként így kívülről nagyon király helynek tűnik, legalábbis azok alapján amiket látni lehet róla így neten keresztül. :/
jún. 14. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt nezik amelyik haztartasba be vagy jelentve, ha anyu/apu/teso/nagyneni nagybacsi lskcime is ott van akkor az oveket is bele kell szamolni. Ha csak ketten vagytok nagymamaddal bejelentve akkor csak azt kell figyelembevenni.

Viszont ha tul alacsony az egy fore juto jovedelem siman kimennek felmeresre , nalunk is ez volt

A lakcim csak akkor ervenyes ha mar 3+ honapja vagy oda bejelentve maskepp nem fogadjak el.

jún. 14. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!