Vizsgakurzosos hallgatóként kell zh- t írjak az
aláírásért ?
Figyelt kérdés
Azt hozzátenném, hogy úgy vagyok vizsgakurzosos hallgató, hogy egy másik karról jelentkeztem erre a karra és három tárgyat pótolnom kell. Szóval nem arról van szó, hogy tavaly nem sikerült a tárgy. Ilyenkor az én helyzetemben kell az aláírásért zh-t írjak?
Vissza sem ír a tanár.. 🥲Szerettem volna vizsgára jelentkezni viszont nem engedte a rendszer. Majd írtam a tanárnak, aki közölte, hogy feltétele egy zh írása.. én úgy tudom/ tudtam egész félévben, hogy a vizsgakurzusos hallgatóknak nem kell, hanem csak egyből a vizsga. Éppen ezért az összes zh- ról lemaradtam… persze hiába kérdeztem, hogy biztosít e esetleg időpontot még inkább vissza se írt..
úgyhogy azért itt kérdezem, hogy hátha valaki tudja mi ennek a menete ha már a tanár nem jelez vissza és mielőtt mennék tovább az üggyel. Ami probléma lehet talán ez amit mondtam, hogy én nem rendes vizsgakurzusos vagyok akinek tavaly nem sikerült hanem krediteket pótolok így… Aki esetleg hasonló cipőben járt tudna segíteni?
2024. jún. 12. 19:22
3/8 anonim válasza:
Értem, csak erre azért nem lehet általános választ adni, mert pl. nálunk akkor lehetett CV-kurzust felvenni, ha korábban az aláírást megszereztem.
2024. jún. 12. 19:24
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a legtöbb helyen így van, ahogy te is írod, viszont nekem pl. Külön kérvényezni kellett, hogy léptessenek be a kurzusra, tehát fel sem tudtam volna venni. Végső esetben a TO- hoz fordulok, mert így annyira nehéz, hogy semmilyen információt nem kapunk és a tanárok sem segítőkészek egyáltalán. De azért még kicsit bizakodok hátha rátalál majd valaki olyan a kérdésre akinek volt ilyen problémája.
2024. jún. 12. 19:47
5/8 anonim válasza:
lehet, hogy az aláírást ezen az egyetemen nem fogadja el a tanár, akkor pedig nem engednek vizsgázni sem.Ezt kellene tisztázni.
2024. jún. 12. 20:06
6/8 A kérdező kommentje:
Semmilyen aláírásom nincs, tehát lényegében nem tud mit elfogadni. Ez az első félévem a mesterszakon és mivel másik karról jelentkeztem át 3 tárgyat pótolnom kell. A beiratkozáson azt mondták csak vizsgázni kell belőlük, ők léptetnek fel a vizsgára erről egy kérvényt kell benyújtani. Azért írtam, hogy valójában nem olyan vizsgakurzusos hallgató vagyok mint a többiek, mert én ezt a tárgyat sosem hallgattam még, csak a kreditek pótlása miatt szükséges. Viszont akkor megpróbálok holnap egy újabb e- mailt írni a tanárnak ezzel kapcsolatban..ha pedig nem válaszol a TO- hoz fordulok segítségért, mert valaki csak foglalkozik majd velem… köszi mindenkinek
2024. jún. 12. 20:29
7/8 anonim válasza:
Ha nincs aláírásod, hogy vehetted fel a vizsgakurzust? Szerintem is a TO-nak írj
2024. jún. 13. 08:08
8/8 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem én vettem fel, hanem írnom kellett neptunon keresztül egy kérvényt, hogy vegyék fel/ léptessenek be a vizsgakurzusra. Nem tudom sajnos mi a hivatalos neve ennek az egésznek, lényegében csak magamat tudnám ismételni, hogy a kreditek pótlása miatt szükséges. Előzetesen a jelentkezésemmel kredit elismerési kérelmet nyújtottam be, amit elfogadtak, de három tárgyat pótolnom kell így. Viszont egyébként azon kívül, hogy a beiratkozáson nekem azt mondták, hogy csak vizsgázni kell belőle egyéb tájékoztatást nem kaptam. Rákérdezek ma a TO- nál, bár ha a tanár nem hajlandó velem beszélni akkor nem tudom, hogy lesz ez megoldva. Bármit is mondjon a TO nekem. Munkahelyről meg nem tudok elrohangálni, hogy személyesen zargassam a tanárt. Egyébként ha nem tudom most teljesíteni, akkor megpróbálom a következőben, nincs ezzel gond. Csak legalább válaszra méltathatott volna a tanár is…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.