Pedagógusként, hogyan érdemes munkát keresni?
Gyógypedagógusként végeztem, Szegeden szeretnék elhelyezkedni. Az önéletrajzomat elkészítettem, de nem tudom mi a menete jelenleg a munkakeresésnek. E-mailben/személyesen/telefonon érdemes elkezdeni a folyamatot? Kikell szemelni egy-egy intézményt, akinél jelentkezzek vagy tankerületet keressem fel, s nekik írjam le, hogy melyik városok felelnének meg nekem?
Félek a kudarctól, attól, hogy nem jeleznek vissza, s hogy nem tudok elhelyezkedni.
Annyira elfáradtam ebben a félévben, hogy már sajnos nincs sok erőm küzdeni egy hét pihenés után sem. De valahogy elkellene kezdeni. Ti hogyan csinálnátok?
Jó ötlet a tankerület. De az egyes intézményeket is megkeresheted ettől függetlenül. Facebookon van pedagógus álláskereső csoport is.
Attól nem kell félni, hogy nem jeleznek vissza, azt tudomásul kell venni. Mi benne a félelmetes. Attól se kell félni, hogy nem tudsz elhelyezkedni, mert el tudsz. Hiány van gyógypedagógusban.
van a fb-n kimondottan gyógypedagógus csoport is :)
Tele van állással (meg szakmailag is szuper)
Én a helyedben legelőször annál az intézménynél érdeklődnék személyesen, nyomtatott CV-vel, amit kiszemeltem magamnak:)
Utána persze meg lehet nézni a köz. állás oldalt.
Ne izgulj:) Mindenki fél a kudarctól, vagy hogy kellemetlen szituba kerül, ez normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!