Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Óbudai Egyetem nulladik zh?

Óbudai Egyetem nulladik zh?

Figyelt kérdés
Környezetmérnöki szakon jól láttam hogy semmiből nincsen szintfelmérő? (csak nyelvi a nyelvvizsga nélkül felvetteknek)

jún. 5. 03:17
 1/2 anonim ***** válasza:
16%
Jó szándékkal ìrom: az ilyen környezet, épìtész, épìtő, közlekedés, agrár meg hasonló mérnök szakokat jó messzire elkerulnem ha jo fizetés elérése a cél. Ezekkel sok esetben elég átlagosan vagy netán még rosszul is lehet keresni. Ismerek pár környezet mérnököt, nem valótlan amit írok. Az egyik konkrétan gipszkartonozott mert állítása szerint így jóval többet keresett mint a szakmájában.
jún. 21. 06:25
 2/2 anonim ***** válasza:
49%
Milyen szintfelmérő kéne még? Volt felvételi, azzal felmérték a szintet. Onnan fognak indulni.
aug. 6. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!