Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek van még esélyem...

Szerintetek van még esélyem felkészülni a májusi töri érettségire, hogy meglegyen a kettes?

Figyelt kérdés
Nem nagyon megy a töri:( Letöltöttem egy feladatsort a netről, kitöltöttem az esszékkel együtt és megkértem a töritanáromat, hogy javítsa ki. 23 pont lett ami már karó:/ Egyszerűen nem megy, van egy maxim kiadós témavázlatos könyvem, azt szoktam olvasgatni de főleg ebben a tesztes részben olyanokat kérdeznek, hogy csak nézek mint borjú az újkapura. Fogalmam sincs például ki az a Sulla meg a Pompeius például, meg, hogy mi az a Schliefen terv. Hozzáteszem egyébként, hogy nem vagyok hülye. Van 2 C1-es ECL nyelvvizsgám angolból meg németből, meg “előrehozott” emelt kémia (75%) , közép angol (94%) érettségieim. De a töritől megbolondulok, egyszerűen ezekbe a fostalicska Száray Könyvekbe semmi sincs benn, a Maximosba is minimális, a forrásokból egy mukkot sem értek.Tippek? Nagyon szomorú lennék, ha most pont a törin múlna a felvételim a gyógyszerészetire, vagy ne adj isten, emiatt ne sikerüljön az érettségi.

tegnap 19:51
 1/1 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenképp keress egy külön tanárt, ha van rá lehetőséged. Kérd meg, hogy dolgozzátok ki a tételeket, hidd el már az is rengeteget jelent és esetleg ha marad időtök külön csináljatok meg egy-egy írásbeli feladatot, de azt tudod otthon is gyakorolni és kijavíttatod vele. Ha eddig nem buktál meg nem lesz baj csak tanulj.
tegnap 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!