Mennyire nehéz az emelt földrajz szóbeli vizsgát 38%-ra teljesíteni?
Az írásbelit megkaptam 71% lett. Ezen nagyon meglepődtem, mivel eredetileg a 45% feletti volt a cél, amivel megkapom a plusz 50 pontot. Amikor megírtam, már éreztem, hogy akár 60-65% is lehet. Amikor megkaptam, nagyon örültem, hogy ilyen jól sikerült. Ennek tudatában már nem szeretném lerontani 60% alá, ami az 5-ös határa. Ha jól számoltam 38% kell, ami 19 pont, így lenne meg összességében a 60%.
Az a helyzet, hogy az írásbelire sem sokat tanultam, a topográfiát jól betanultam, azon 4 pontot vesztettem összessen. A többit igazából a sulis felkészülésből és logikából oldottam meg.
Na most a szóbelinél viszont attól félek, hogy beletörik a bicskám, mivel egy témáról nem tudok 10 percet beszélni. Eddig nem is tanultam sokat, viszont a térképet megtanultam használni. Ebben benne van kb. minden, és szerintem ez már elég tud lenni egy szóbelihez. Plusz még pár dolog eszembe jut mindenhez akkor már jó vagyok. De ez csak az én véleményem.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!