Tehet ilyet egy tanár?
Nem.
De az ilyen kretének miatt nem tudja normálisan végezni a munkáját.
Talán őt is meg kellene érteni.
Állítsátok le a két bunkót.
Nem hiszem, hogy be fogja írni az elégteleneket, de megértem, hogy el van keseredve.
Az ő hivatása, fizetett munkája a tanítás.
A ti munkátok, államilag fizetett, finanszírozott munkátok a tanulás.
Jogilag megteheti, mert röpdolgozatnak számít. Azt bármikor írattathat és nem köteles bejelenteni előre.
Lehet, tényleg beírja őket, de az is lehet, hogy nem. Tanárfüggő
Vagy millió hasonló helyzet volt a suliban, hogy más hül.yesége miatt megfenyegetett minket a tanár, hogy ez lesz meg az lesz. Következő órára pedig el is felejtette. Én is kaptam egyest kollektív büntetésként egy tárgyból amiből csak ötöseim voltak meg pár négyes. Tanév végén ötösre zártak le, miután mondta a tanár hogy ennyi négyesem van, a többi ötös - sehol nem volt az egyes. :)
Ugyanúgy az ígért büntető dogákat nem írtuk meg, az ígért radikális változások nem történtek meg.
Simán kinézem a tanárból, hogy aki ötöst kapott ezen a dogán annak beírja, a többieknek meg annyit mond, hogy ejnye-bejnye...
Nálunk amúgy volt egy eset, egy röpdogát írtunk, ahol egy lányról azt hitte a tanár, hogy puskázik, közben nem. Azonnal egyest adott neki. Majd kihívta felelni, hogy adjon javítási lehetőséget, az kettesre sikerült neki.
Következő órán azt mondta a tanár, hogy akinek nem lett ötös, annak nem ad jegyet, így a lány egyesét sem írta be. Aztán kihívta még egyszer felelni a lányt, hogy kijavíthassa a kettest. Ötöst kapott. Szóval igy történt, hogy a lány egy egyes és egy kettes helyett kapott egy ötöst.
Szóval vannak jószívű tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!