Ki vagyok égve teljesen, miért?
Figyelt kérdés
Tanulmányi átlagom négyes körül van, semmihez nincs kedvem csak az ágyban lenni. Kizárólag tanultam éjjel-nappal mint az állat, mert iszonyat erős suliban vagyok. De mostanára már a családra is kihat (rossz értelemben) ez a dolog. Ideges vagyok, fáradt.
Miért van ez, segítsetek
2024. jún. 2. 12:54
1/2 anonim válasza:
A tanulást redukáld le, naponta legfejebb 2 órát tanulj. Lazíts, kezdj el sportolni- még ha csak hobbi szinten is, egy kis testmozgás sokat tud dobni az ember mentális állapotán.:) Meg persze pihenj, barátokkal találkozz, filmezz, hallgass zenét, csináj olyan szabaidős dolgokat, amik téged kikapcsolnak.
2/2 anonim válasza:
Mert kell egy kis friss levegő, egy kis sport, egy kis regenerálódás, egy kis bolondozás a kortársakkal, stb, stb. Ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!