Az elismert kredit beszámit a féléves teljesitménybe? Sze Győr
Most akkor van elv átsorolás ha az első 2 félévben nincs meg félévenként a 27 kredit. A mostani tavaszi felevembe több mint 30 kreditem van az elozoben 26 viszont elfogadtattam kb 90 kreditet. Ez beleszámit a féléves kreditbe? Mert ha nem akkor átraknak.
Írtam az ugyintezonek, de meg nem válaszolt. A tvszbe ilyen van írva
,,A kreditrljárassal elismert kreditek nem számítanak be az összesített korrigált kreditindexbe, a korrigált kreditindexbe, a súlyozott tanulmányi átlagba és az osztondij osszrgbe, DE a hallgato szakjan történő kreditgyujtesbe igen,,
Ez most mit is jelent.
A Soproni egyetemen beleszamitjak az elismert kreditet is.
A 2023/2024-es tanévben minden olyan állami (rész)ösztöndíjas képzésben részt vevő hallgató mentesül az átsorolás alól a tanév végén, aki eléri vagy meghaladja a 27 kredit/félév kreditelőrehaladást, függetlenül az utolsó két aktív féléve alapján számolt súlyozott tanulmányi átlagától.
A kreditelőrehaladás vizsgálata a képzésen töltött minden aktív félév vonatkozásában történik. (Összes teljesített kredit / összes aktív félév)
Ez a szövege
Átlagbol számolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!