Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az összes egyetem elfogadnak...

Az összes egyetem elfogadnak bármilyen országosan elismert nyelvvizsgát?/2db felsőfokú nyelvvizsga?

Figyelt kérdés

2024-ben fogok érettségizni.

Lesz egy felsőfokú koreai nyelvvizsgám most,és azt vettem észre,hogy általában egyetemek csak 1 db felső fokú nyelvvizsgára szokták adni többletpontot.

Az lenne a kérdésem,hogy minden egyetemen elfogadnak koreai nyelvvizsgát,és hogy ha igen,akkor van értelme annak,hogy megcsinálom angolból C1es nyelvvizsgát még a pluszpontokért?

2023. jan. 24. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
melyik egyetemre mész pontosan, megnézem.
2023. jan. 24. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, van értelme megcsinálni az angolt, mert később máshol is jól jöhet. Mesteres felvételin szokott járni pluszpont többedik nyelvvizsgákért, álláskeresésnél is előny. Nyelvvizsga (úgy általában papír bármiről) jó ha van.

Milyen koreai nyelvvizsgát fogsz letenni? Ha nem államilag elismert, akkor honosítani kell.

2023. jan. 24. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló

-még semmi nem biztos,de a KodolányiJános Egyetemre,és DebreceniEgyetemre,Milton Friedman Egyetemre,vagy BGE-re.

2023. jan. 24. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló

A koreai kultúrális központban szeretnék letenni a TOPIK 6-ot.Az a baj,hogy nem tudom,hogy ez államilag elismert vegy nem.Az biztos hogy valahol elfogadják a koreai nyelvvizsgát,hiszen a felvi.hu-n lehet találni a nyelvvizsga kategóriában a koreai nyelvet.

És most tudtam meg,hogy az nem államilag elismert.Ilyenkor ha honositok,akkor ugyan úgy fognak elfogadni,mint a többi államilag elismert nyelvvizsgát?

2023. jan. 24. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne pontosan a szak?
2023. jan. 24. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!