Emelt történelem érettségin a szóbeli vagy az írásbeli a nehezebb?
Előző évek töri emeltesei,nektek mi a véleményetek?
Szóbelin mennyire nehezek a feladatok?
Tényleg extra sok tudást igényel?
Ti milyen tételt húztatok?
most eléggé megijedtem, szerdán megyek szóbelizni
ti milyen tételt húztatok?
Amikor májusban voltam töriből akkor engem a végén hívtak ugye a sorrend miatt, középkor és újkor kereskedelmi utak + nff meg ilyen pénzverdék voltak azt hiszem. Elmondtam mindent, az időt is majdnem teljesen kihasználtam, az egyik vizsgáztató azt mondta, hogy neki nincs kérdése, elmondtam mindent. 34/50 lett a vége..:D Normálisak voltak velem de na..
Amikor októberben voltam újra akkor 1 vh Magyarországon volt a tétel. Na ott teleírtam a lapot, pótlapok minden. Nagyon nagy az a tétel, sőt, inkább témakör volt amit elmondtam. Mondták is a vizsgáztatók, hogy elég nagy az anyag ennél a témánál, nehéz beleférni. Megdicsértek, minden. Na ők rendesen voltak tényleg, kérdeztek is, értettem a pontszámot is. 44/50.
Összességében vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul tud sikerülni, jól kell húzni. Előttem Gandhit meg a 3.világot húzták. Hááát.. ott adtam volna vissza a lapot. Cserébe ilyen Nagy Lajos szintű tételek is voltak.
Szerintem sokat számít, hogy az elején vagy a végén vagy (bár pl októberben nem nagyon számított a sorrend, aki hamarabb végzett a tételével). Azért addigra mindenki elfárad.
Szurkolok neked!:)
Ez mennyire gyermeteg duma már, hogy "elmondtam mindent"? :DD
Bármiről is kell beszélni, mindenképpen lehetne róla még többet mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!