Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Technikumban az utolsó évet...

Technikumban az utolsó évet ott lehet hagyni?

Figyelt kérdés

Ha 12. év végén 5 db tantárgyból érettségiznék akkor van lehetőségem otthagyni a sulit és megkapni az érettségi bizonyítványt?

Nem szeretném elvégezni az utolsó (5.) évet, mert nagyon érdektelen számomra ez a szakma.

Milyen lehetőségeim vannak?

Köszönöm a válaszokat.

2024. máj. 30. 07:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy a 10-es írta. Nem léphetsz le!

Szedd össze magad! A szakmai érettségi emeltnek számít, és nem lehet kihagyni, mert nem lesz érettségi bizonyítványod. A 4 éved megy a kukába, ha kiszállsz!

2024. máj. 31. 08:54
 12/15 anonim ***** válasza:

értem a problémát.

kicsit olyan, mint az okos lány a mesében. joghézag. kérdezd meg konkrétan az iskolát.

kicsi esélyt látok, de lehet

hogy tudsz 5. tárgyból érettségizni? ha azt lehetett, ott rontották el, akik engedték. erre lehet hivatkozni.

2024. máj. 31. 10:20
 13/15 A kérdező kommentje:
En nem maradok utolso evre, az biztos.
2024. máj. 31. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz érettségi bizonyítványod.
2024. máj. 31. 15:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Ha én teljesítem mind az 5 érettségit, milyen alapon nem adják azt nekem oda? Mégis mit gondolnak? Jogi kiskapu biztos, hogy van.
2024. máj. 31. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!